Samen aanpakken met vakmensen en de nieuwste technieken

SLIM DWAANDE

Dwaande…doen…aanpakken.

Met de nieuwste slimme toepassingen op het gebied van isolatie en energiebesparing voeren wij graag Uw bouwplannen uit. Daarbij staat het persoonlijk contact in de ontwerpfase, maar ook tijdens de uitvoering voorop. Dat vraagt om een optimale inzet van onze mensen. Vakmensen die dagelijks SLIM DWAANDE zijn.


Neem contact op

Woningbouw


Wij bouwen graag voor U een woning die past bij Uw wensen en ideeën. Dat betekent maatwerk en een ruime keuzemogelijkheid in ontwerp, uitvoering en afwerking. We bouwen volgens een al jarenlang beproefd systeem van traditionele bouw gecombineerd met prefab bouwdelen.


Bouwplannen?

Energiebewust bouwen


Besparing van energie wordt volop ingezet. Het begint bij het ontwerp en de situering van de bouwkavel. Met een optimale isolatie en toepassing van de nieuwste installatietechnieken zijn er goede oplossingen voor het aardgasloos bouwen.


Meer weten?

Verbouwen


Ook voor een uitbreiding met een tuinkamer, extra slaapkamer, kap op een garage of complete renovatie van Uw woning kunt U bij ons terecht.


Verbouwplannen?

Bedrijfsbouw


Naast woningbouw voor particulieren is het realiseren van nieuwbouw van kantoren en bedrijfshallen ook een belangrijke activiteit.


Bedrijfsbouw

Ons bouwteam


Een goed op elkaar ingespeeld team van vakmensen zijn, van schetsontwerp tot oplevering, nodig om Uw bouwplannen te realiseren.


Meer weten?