Omschrijving

In het uitbreidingsplan ’t Roblespark te Grootegast,  zijn er aan de Lignelaan,  zes 2 onder 1 kap woningen gerealiseerd. Uitgevoerd op de traditionele manier, in de bouwstijl van de Amsterdamse school. De woningen worden energiezuinig en duurzaam gebouwd. Ook zijn de woningen volledig klaar voor de toekomst omdat deze uitgevoerd zullen worden met een efficiënte lucht/water warmtepomp (gasloos).

De woningen zijn voorzien van o.a. kunststof kozijnen, zwart verglaasde dakpannen, zonnepanelen en onderhoudsarme gevelbekleding. Hiermee zijn de woningen zeer onderhoudsarm. Door de traditionele bouw (gemetselde binnenspouwwanden, betonvloeren en gasbeton)  is het comfort in de woning hoog. Verwarming door middel van een compleet vloerverwarmingsysteem op de gehele begane grond en elektrische radiatoren op de verdieping.

De woningen zijn zeer ruim opgezet en in de basis voorzien van een volledig geïsoleerde garage/berging. Hierdoor blijft er een grote leefruimte over op de begane grond en is er nog veel ruimte om de indeling te bepalen. De woningen worden exclusief keuken aangeboden. De verdieping is standaard uitgerust met 3 slaapkamers en een badkamer die gepositioneerd is in de opbouw van de voorgevel. De badkamer is volledig uitgerust met standaard sanitair en tegels, bij eventuele aanpassing hiervan zal er gewerkt worden met bepaalde stelposten.

’t Roblespark

In ’t Roblespark kunt u natuurlijk wonen, maar heeft u ook alle voorzieningen dicht bij huis. U stapt uw woning uit en u geniet van de Grootegastermolenpolder, een natuurgebied met onder meer Schotse Hooglanders, weidevogels en herten.

Het Westerkwartier in Groningen is een prachtig coulissenlandschap met houtsingels wat uitnodigt voor een wandeling of fietstocht.

Even boodschappen doen? Dan wandelt u in enkele minuten naar het centrum van Grootegast. Ook sportverenigingen, scholen, kinderopvang en andere voorzieningen vindt u op een steenworp afstand. De tennisbanen, en ook een zwembad, vindt U vlakbij in Grootegast.

Bereikbaarheid

Daarnaast is de snelweg A7 binnen handbereik en bent u in korte tijd in Groningen, Drachten of andere bestemmingen. Dichtbij is ook het station van Grijpskerk voor de treinverbinding naar Leeuwarden en Groningen.

Inmiddels zijn alle woningen verkocht, opgeleverd en te bekijken aan de Lignelaan te Grootegast.