Omschrijving

In het uitbreidingsplan ’t Roblespark te Grootegast,  worden aan de Lignelaan,  zes 2 onder 1 kap woningen gerealiseerd. Uitgevoerd op de traditionele manier, in de bouwstijl van de Amsterdamse school. De woningen worden energiezuinig en duurzaam gebouwd. Ook zijn de woningen volledig klaar voor de toekomst omdat deze uitgevoerd zullen worden met een efficiënte lucht/water warmtepomp (gasloos).

De woningen zijn voorzien van o.a. kunststof kozijnen, zwart verglaasde dakpannen, zonnepanelen en onderhoudsarme gevelbekleding. Hiermee zijn de woningen zeer onderhoudsarm. Door de traditionele bouw (gemetselde binnenspouwwanden, betonvloeren en gasbeton)  is het comfort in de woning hoog. Verwarming door middel van een compleet vloerverwarmingsysteem op de gehele begane grond en LTV-radiatoren op de verdieping.

De woningen zijn zeer ruim opgezet en in de basis voorzien van een volledig geïsoleerde garage/berging. Hierdoor blijft er een grote leefruimte over op de begane grond en is er nog veel ruimte om de indeling te bepalen. De woningen worden exclusief keuken aangeboden. De verdieping is standaard uitgerust met 3 slaapkamers en een badkamer die gepositioneerd is in de opbouw van de voorgevel. De badkamer is volledig uitgerust met standaard sanitair en tegels, bij eventuele aanpassing hiervan zal er gewerkt worden met bepaalde stelposten.

 

Indeling (Basis uitvoering):

Begane grond:
Voorentree, hal, toilet, meterkast, trapopgang.
Keukengedeelte, woonkamer met verbinding naar garage/berging.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, volledig uitgeruste badkamer.

2e verdieping:
Met vaste trap van de overloop te bereiken met een grote open ruimte. Genoeg ruimte om in te delen met 2 verschillende ruimtes.

Royale bouwpercelen variërend in grootte tussen de 459m2 en 498m2. Met de achtertuin op het zuidwesten kunt U genieten van de avondzon. Achter deze woningen is een brede parkachtige strook groen aangelegd, kenmerkend voor dit uitbreidingsplan.  Vanzelfsprekend is er inspraak in de afwerking, wand/vloertegels, binnendeuren en enkele indelingsvarianten. Er is inspraak in de afwerking en daarmee kunnen Uw woonwensen kunnen hier werkelijkheid worden,

De koopsom is incl. bouw-en grondkosten, overdrachtskosten notaris, GIW garantie en waarborgregeling via Woningborg.

‘t Roblespark

In ‘t Roblespark kunt u natuurlijk wonen, maar heeft u ook alle voorzieningen dicht bij huis. U stapt uw woning uit en u geniet van de Grootegastermolenpolder, een natuurgebied met onder meer Schotse Hooglanders, weidevogels en herten.

Het Westerkwartier in Groningen is een prachtig coulissenlandschap met houtsingels wat uitnodigt voor een wandeling of fietstocht.

Even boodschappen doen? Dan wandelt u in enkele minuten naar het centrum van Grootegast. Ook sportverenigingen, scholen, kinderopvang en andere voorzieningen vindt u op een steenworp afstand. De tennisbanen, en ook een zwembad, vindt U vlakbij in Grootegast.

Bereikbaarheid

Daarnaast is de snelweg A7 binnen handbereik en bent u in korte tijd in Groningen, Drachten of andere bestemmingen. Dichtbij is ook het station van Grijpskerk voor de treinverbinding naar Leeuwarden en Groningen.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem gerust contact met ons op!