Verbouw

Voor de grote en kleinere werken. Onze specialiteit is woningbouw, maar ook in verbouwingen en onderhoudswerk voelen wij ons erg thuis.


Neem contact op

Verbouw


Onze specialiteit is woningbouw, maar ook in verbouwingen en onderhoudswerk voelen wij ons erg thuis. Bent u op zoek naar een aanpassing voor uw woning, meer comfort of zijn er onderdelen aan renovatie toe?

Deze werkzaamheden betekent in de meeste gevallen een verhoging van de waarde van uw woning. Niet alleen geldwaarde, maar ook omdat de woning beter wij u wensen past. Wij als aannemer proberen zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren en deze te vertalen in het juiste advies met de gewenste oplossingen. Binnen dit advies zal in alle gevallen rekening gehouden worden met energie bewustheid en het oog op de toekomst.

Denk bij deze werkzaamheden aan het realiseren van aanbouwen, garages, bijkeukens, serres, kappen op garages, vervanging van kozijnen, het verhogen van de isolatiewaardes etc. etc. Onze timmermannen hebben bij deze werkzaamheden door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Daarnaast staat het gebruik van de juiste en kwalitatieve materialen centraal zodat er een goed kwalitatief eindresultaat kan worden afgeleverd.


Meer weten?