Oldekerk

In uitbreidingsplan Kroonsfeld ten noorden van Oldekerk worden 6 halfvrijstaande, geschakelde, energiezuinige woningen gerealiseerd. De woningen worden traditioneel gebouwd, voorzien van o.a. kunststofkozijnen, mat en zwart verglaasde dakpannen, zonnepanelen en onderhoudsarme gevelbekleding. Perceelgrootte (zongericht) is ca. 285 m2. Vanzelfsprekend is er inspraak in afwerking, wand-en vloertegels, binnendeuren en indelingsvarianten.

Omgeving

De dorpen Oldekerk en Niekerk hebben nog veel voorzieningen , zoals winkels, scholen, en medische zorg. Het zwembad en sportcentrum Eekeburen is een belangrijke sportvoorziening in het Westerkwartier, Gezellig, kindvriendelijk en een ruime mogelijkheid van meerdere takken van sport. Een aanwinst voor de leefomgeving. Plangebied Kroonsveld Het uitbreidingsplan Kroonsveld biedt bouwmogelijkheden voor vrijstaande woningen en ook projectmatige bouw. Het is een heel aantrekkelijk, gevarieerd woongebied.
De kavels aan het Dwarsdiep zijn zongericht. De woningen met de voordeur aan de straatzijde, en een oprit en mogelijkheid van parkeren op eigen erf naast de woning.

Alle woningen zijn verkocht maar heeft u vragen of bent u op zoek meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het formulier hiernaast, telefonisch of via email.

Foto’s